vierailut taloissamme

Voit tavata läheisiäsi sisätiloissa perjantaista 10.7.2020 alkaen. Toki suosittelemme tapaamisia ensijaisesti ulkotiloissa.

Huomioithan, että tapaamiseen saa tulla ainoastaan terveenä ja enintään kaksi kerrallaan. Vierailu voi kestää noin tunnin. Mikäli olet matkustanut ulkomailla, tarkista mahdolliset karanteeniohjeet Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta www.thl.fi

Huolehdithan, että sinulla on kirurginen suu-nenäsuojain koko vierailun ajan ja että olet huolehtinut käsihygieniasta. Huolehdi myös riittävästä turvavälistä noin kaksi metriä. Vierailut tapahtuvat omaisesi huoneessa.

Tarvittaessa ja saaadaksesi talokohtaisia ohjeita, ota yhteyttä ennen vierailua siihen taloon/yksikköön, jossa omaisesi on.

 

Helander-kodit tarjoavat viihtyisää ja turvallista asumista hyvin varustetuissa vuokra-asunnoissa. Kodeissamme laadukas palvelu ja tyytyväinen asiakas kulkevat käsikädessä. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asukkaiden arjen sujumisesta ympäri vuorokauden. Palvelukodeissamme on monipuolista harraste- ja virkistystoimintaa.

Olemme voittoa tavoittelematon säätiö ja käytämme varamme asukkaiden hyvinvointiin.
Tutustu säätiömme historiaan ja arvoihin

Kotiasumista Helander-kodeissa Helsingissä

Lue lisää

Huolenpitoa ryhmäkodeissa

Lue lisää

Kuntouttavaa päivätoimintaa

Lue lisää

Ateria- ja juhlapalvelut

Lue lisää